Glasbewassing

Voor glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Streeploos en schone ramen.

Gevelreiniging

Een schoon exterieur is hèt visitekaartje voor uw bestaande èn toekomstige klanten.

Vloeronderhoud

Vloeren regelmatig in de was zetten voorkomt slijtage van uw kostbare vloer.

Dakgotenreiniging

Uitvegen van dakgoten voorkomt overlopen van de goot en verstopping van afvoerpijpen.

Schoonmaakwerk

Ook voor schoonmaak van o.a. galerijen, eenmalige opdrachten en garagevloeren.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Schoonmaakbedrijf Prozee uit de omgeving Utrecht is er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Als u echt tevreden wilt zijn over een schoonmaakbedrijf in de omgeving Utrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vakkundig, grondig en gespecialiseerde in het lastigere schoonmaakwerk, kunt u er van op aan dat we een schoonmaakklus die u aan ons toevertrouwt naar wens uitvoeren.

Niet ieder schoonmaakbedrijf rondom Utrecht kan het aan om ramen die moeilijk bereikbaar zijn te reinigen. Maar zelfs de lastigste klus is bij ons in goede handen. Maar ook voor bijvoorbeeld gevelreiniging, vloeronderhoud of het schoonmaken van uw dakgoten is een klus die we graag voor u oppakken. Als uw bedrijf een schoonmaakbedrijf zoekt in de omgeving Utrecht, dan hoeft u niet verder te zoeken. Alle voorkomende reinigingsklussen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Ons schoonmaakbedrijf werkt naast in Utrecht, ook in de omgeving Nieuwegein, Tiel en omstreken. Voor een groot gebied in het midden van het land, zijn wij dus een interessante schoonmaakpartner. Wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Voor een totaalaanpak voor uw schoonmaakwerkzaamheden, gaat u met Schoonmaakbedrijf Prozee in zee.
Naam:
Telnr:
Email:

Uw vraag of opmerking: