Glasbewassing

Voor glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Streeploos en schone ramen.

Gevelreiniging

Een schoon exterieur is hèt visitekaartje voor uw bestaande èn toekomstige klanten.

Vloeronderhoud

Vloeren regelmatig in de was zetten voorkomt slijtage van uw kostbare vloer.

Dakgotenreiniging

Uitvegen van dakgoten voorkomt overlopen van de goot en verstopping van afvoerpijpen.

Schoonmaakwerk

Ook voor schoonmaak van o.a. galerijen, eenmalige opdrachten en garagevloeren.

Schoonmaakbedrijf Nieuwegein

Schoonmaakbedrijf Prozee is een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein waar u voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden terecht kunt. Als schoonmaakbedrijf in Nieuwegein komen we graag in actie voor het schoonmaken van uw ramen op hoogtes waar u zelf niet eenvoudig bij komt.

Ook kunt u gebruik maken van ons schoonmaakbedrijf in Nieuwegein voor gevelreiniging en vloeronderhoud. Het reinigen van dakgoten en eigenlijk alle overige dingen die u kunt bedenken kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We zijn zeer vakkundig en nemen u zo veel werk uit handen. Deze uitgebreide mogelijkheden maakt dat we als schoonmaakbedrijf in Nieuwegein interessant zijn voor alle bedrijven. Bovendien werken we als schoonmaakbedrijf niet alleen in Nieuwegein maar ook in de omgeving. Van Utrecht tot Tiel en omstreken. Schoonmaakbedrijf Prozee is hét totaal schoonmaakbedrijf voor bedrijven.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u een afspraak maken om een klus te volbrengen neem dan contact met ons op door te bellen naar 0344 64 55 96.

Schoonmaakbedrijf Nieuwegein, Schoonmaakbedrijf Tiel, Schoonmaakbedrijf Geldermalsen, Schoonmaakbedrijf Druten 

Naam:
Telnr:
Email:

Uw vraag of opmerking: