Glasbewassing

Voor glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Streeploos en schone ramen.

Gevelreiniging

Een schoon exterieur is hèt visitekaartje voor uw bestaande èn toekomstige klanten.

Vloeronderhoud

Vloeren regelmatig in de was zetten voorkomt slijtage van uw kostbare vloer.

Dakgotenreiniging

Uitvegen van dakgoten voorkomt overlopen van de goot en verstopping van afvoerpijpen.

Schoonmaakwerk

Ook voor schoonmaak van o.a. galerijen, eenmalige opdrachten en garagevloeren.

Glazenwasserij Nieuwegein

Bent u op zoek naar een glazenwasserij in Nieuwegein, dan bent u hiervoor bij Schoonmaakbedrijf Prozee aan het juiste adres. We werken als glazenwasserij in Nieuwegein met ervaren mensen en we leveren een constante kwaliteit.

Ook voor het bereiken van hoge ramen en moeilijk plekken hebben wij als professionele glazenwasserij voor elk gebouw in Nieuwegein goede mogelijkheden. We beschikken over onze eigen hoogwerkers, waardoor de prijzen zeer gunstig zijn. Schoonmaakbedrijf Prozee werkt niet alleen als glazenwasserij in Nieuwegein, maar ook als totaalbedrijf in schoonmaak en uiteraard ook in de omgeving van Nieuwegein. Opdrachten als het schoonmaken van dakgoten, gevelreiniging, vloeronderhoud en overige schoonmaakwerkzaamheden zijn ons op het lijf geschreven. Door onze constante kwaliteit en goede kennis van zaken hebben we een ruime tevreden klantenkring opgebouwd in de omgeving van Utrecht tot Tiel.

Wilt u meer weten over onze glazenwasserij in Nieuwegein, dan kunt u ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor direct contact kunt u te allen tijde bellen naar 0344 64 55 96.

Glazenwasserij Nieuwegein, Glazenwasserij Tiel, Glazenwasserij Geldermalsen, Glazenwasserij Druten

Naam:
Telnr:
Email:

Uw vraag of opmerking: