Glasbewassing

Voor glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Streeploos en schone ramen.

Gevelreiniging

Een schoon exterieur is hèt visitekaartje voor uw bestaande èn toekomstige klanten.

Vloeronderhoud

Vloeren regelmatig in de was zetten voorkomt slijtage van uw kostbare vloer.

Dakgotenreiniging

Uitvegen van dakgoten voorkomt overlopen van de goot en verstopping van afvoerpijpen.

Schoonmaakwerk

Ook voor schoonmaak van o.a. galerijen, eenmalige opdrachten en garagevloeren.

Glasbewassing Nieuwegein

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de glasbewassing van uw pand in Nieuwegein voor u kan verzorgen? Zoek niet verder, in Schoonmaakbedrijf Prozee vindt u de ideale partner voor glasbewassing in Nieuwegein. We zijn een ervaren schoonmaakbedrijf met ruime mogelijkheden voor glasbewassing in Nieuwegein.

Ook de glasbewassing voor de hoge gebouwen in Nieuwegein kunt u aan ons overlaten. We werken met ervaren en deskundige mensen die hun vak verstaan. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit. Schoonmaakbedrijf Prozee is een totaalschoonmaakbedrijf dat werkzaam is van Utrecht tot Tiel, dus ook voor andere werkzaamheden dan glasbewassing in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan vloeronderhoud, dakgootreiniging, gevelreiniging en overige schoonmaak. In al deze werkzaamheden hebben we ruime ervaring en we leveren dan ook uitsluitend kwaliteit.

Meer weten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0344 64 55 96 of vul ons contactformulier in op de website, dan nemen wij contact met u op!

Glasbewassing Nieuwegein, Glasbewassing Tiel, Glasbewassing Geldermalsen, Glasbewassing Druten 

Naam:
Telnr:
Email:

Uw vraag of opmerking: